Perjantaina eksyin Hemtexiin, jossa oli alepäivä, kaikista hinnoista 40% alennusta. Piti tarkistamani, josko nätistä tummanpunaisesta renessanssikuvioisesta verhopaneelista olisi olemassa myös kohtuuhintainen lakanaversio, jonka voisi sitten jalostaa seinävaatteeksi tai ehkä jopa puvuksi.
No eipä ollut, mutta sen sijaan löysin tällaisen verhon 140 cm x 300 cm:

222836.jpg

Kangas on paksua 100% puuvillaa, mikä on yksi syy siihen, että suostuin pulittamaan siitä noin kympin metri. Kuvassa verho on vasta menossa pesuun, saa sitten nähdä, missä kunnossa se sieltä tulee; taustan väri on oikeasti kultaisempi kuin kuvassa, valaistusolosuhteet olivat kuvaustilanteessa mitä olivat...

No, tämä ei varsinaisesti ole UFO vaan ihan vain hieno kangas, jolla ei vielä ole projektia tiedossa, tosin jonkin sortin mekolta se näyttää. Mutta toivottavasti kuitenkin jatkossa tulee paremmin välteltyä noita houkuttelevia ostoksia... Lieventävänä asianhaarana voi ehkä pitää sitä, että käytin äskettäin hyvin samantyyppisen kankaan erään muusikon päällyspukuun eli varastoissa on tämän näköinen ja kokoinen aukko. Mutta silti, olen luuseri!